VT Trading - Servicii specializate pentru constructii durabile

SISTEME DE PRELUARE APE PLUVIALE DIN TITANZINC - RHEINZINK
   Sistemul complet de jgheaburi si burlane din tablă de titanzinc RHEINZINK este cunoscut si apreciat la nivel international atât pentru înalta lui calitate si durabilitate, cât si pentru solutiile tehnice aplicate. Cu peste 500 de piese si accesorii este pe departe cel mai diversificat de pe piată, ajungând implicit si cel mai cunoscut si mai vândut sistem de scurgere a apei de ploaie din Europa. Precizia elementelor permite o racordare perfectă si reduce considerabil timpul de montare, iar aspectul acestora se potriveste cu toate materialele din care se poate construi o casă: lemn, beton, sticlă, etc., întreg sistemul fiind disponibil în varianta PATINA LINE: prePATINA bright rolled, prePATINA blue-grey si graphite-grey, RHEINZINK oferind astfel posibilitatea de a putea fi personalizat pentru orice stil si preferintă.

    Jgheaburile au sectiune circulară, dreptunghiulară sau jgheab rigolă, iar burlanele au multiple dimensiuni, fiind dotate cu profile de curătare cu usă rabatabilă sau cu colector de apă de ploaie, în functie de preferintele dumneavoastră. Sistemele de jgheaburi si burlane RHEINZINK detin un bilant ecologic desăvârsit. Materialul natural cu durată lungă de viată, devine din punct de vedere economic o achizitie de care se pot bucura generatii după generatii. În combinatie cu sistemele de fatade si învelitori de la RHEINZINK, aceste sisteme de scurgere a apei pluviale se potrivesc perfect. Jgheaburile si burlanele garantează o functionare de decenii fără nici o deteriorare sau înfundare a orificiilor de scurgere, iar materialul din care sunt confectionate este complet reciclabil.
Sistem de preluare ape pluviale din zinc
    Zincul este un element vital. RHEINZINK la fel. Transformati jgheaburile si burlanele RHEINZINK într-un element compatibil cu casa si viata dumneavoastra!
www.vt-trading.ro
Download:
Jgheaburi si burlane Rheinzink
Catalog de preturi si produse jgheaburi si burlane Rheinzink
Servicii specializate pentru constructii durabile
Contact
Despre noi
Servicii
Jgheaburi din otel prevopsit
Jgheaburi din cupru
Hale industriale
Produse