VT Trading - Servicii specializate pentru constructii durabile
     VT Trading vă oferă consultantă de specialitate începând cu faza de proiectare si continuând până la faza de realizare a închiderilor constructiei dvs.
       Experienta dobândită în cei peste 10 ani de activitate în domeniul comercializării elementelor metalice, componente ale clădirilor civile si industriale si a realizării diferitelor tipuri de hale metalice, mă recomandă pentru oferirea de consultantă tehnică sau comercială pentru alegerea celor mai optime solutii.
       
        Toni Vasile,
        Noiembrie 2013 
Servicii specializate pentru constructii durabile
        Dumneavoastră aveti ideea, noi o punem pe hârtie si o realizăm!       

    Analiza initială

    În cadrul analizei initiale vă sustinem în conturarea clară si defintivarea conceptului obiectivului dorit, împreună stabilim scopul proiectului, realizăm planurile de configurare a viitorului obiectiv si a solutiilor de compartimentare.
    Tot aici realizăm planuri pentru propunerea de structură, facem mentiuni succinte asupra principalelor materiale folosite la închideri si lansăm propunerea de proiect.
    O analiză initială bine realizată vă scuteste de costuri si întarzieri importante ce pot interveni datorită unor modificari solicitate pe parcurs.
      
        Vă oferim urmatoarea gamă de servicii :
       

       

www.vt-trading.ro
Contact
Despre noi
Servicii
Jgheaburi din otel prevopsit
Jgheaburi din cupru
Hale industriale
Produse