VT Trading - Servicii specializate pentru constructii durabile
        VT Trading a fost înfiintată în anul 2007, pentru a activa în domeniul consultantei în afaceri, specializându-se în mod deosebit în consultantă pentru realizarea constructiilor industriale. VT Trading are, prin personalul angajat, o experienta vastă în realizarea managementului de proiect pentru acest tip de lucrări, realizarea constructiilor de hale noi, învelitori, fatade si închideri pentru constructii industriale.

        Societatea îsi desfasoară activitatea în domeniul constructiilor fiind specializată în:


        Societatea îsi consolideaza pozitia pe piata serviciilor de consultantă în domeniul materialelor de constructie pentru clădiri industriale prin principalii factori care ne reprezintă:

     Cunoasterea pietei interne din domeniul elementelor componente pentru clădiri industriale - bazată pe o  experientă a personalului de 10 ani   în  sectorul comercializării acestor tipuri de produse.
        Relatiile strânse cu furnizorii de servicii de proiectare a structurilor de rezistentă - având în portofoliu numeroase lucrări realizate.
        Colaborarea cu principalele firme producătoare de structură metalică din vestul tării.
        Colaborarea cu firmele de constructii specializate în montajul structurilor metalice si a închiderilor de hale industriale.
www.vt-trading.ro
Servicii specializate pentru constructii durabile
Contact
Home